Skopor behövs lite då och då

Det är bra att det finns dom som jobbar med att skotta snö och att skyffla bort snöhögar och andra saker. Ja det är verkligen något som man uppskattar speciellt när det är vinter och det blir massor med snö på vägarna och att ma känner att det blir så mycket snö överallt att man inte vet hur man ska köra. Då är det väldigt tacksamt att det finns dom som jobbar med just det att ta bort snön och se till att det är rent och fint på vägarna så att man kan köra och att man kommer fram på ett sätt som man ska göra.

Bra att det finns hjälp på vägarna

Ja visst är det underbart och min man skulle så gärna vilja prova på att köra såna där stora maskiner med stora skopor som man kan skyffla bort massor med saker med. Ja det är något som han verkligen skulle vilja prova på och som skulle vara spännande att få göra. Det är väl lite fascinerande med stora maskiner och vad dom kan göra och vad det är man ska göra. Jag tror att det är väldigt svårt och att det är svårare än vad man tror, men det är säkert intressant och roligt när man känner att man behärskar det och förstår hur man ska göra det. Det är lite roligt och intressant att prova på något nytt och se hur det fungerar och man lära sig en hel del genom att prova på något nytt. 
Kan tänka mig att dom som jobbar med det tycker att det är kul och spännande för det är ju så stora maskiner och det är ju lite alltid så lätt om dom är på en smal väg eller liknande och så ska dom skyffla och fixa där medans trafiken är igång och så vidare.